Наши новости

20

Декември 2018

АВАНТУРА СЕ ВКЛУЧУВА ВО ХУМАНИТАРНАТА АКЦИЈА НА СОС ДЕТСКОТО СЕЛО

Авантура се вклучува во предновогодишната хуманитарна акција „Место со срце“. Со секој детски роденден во месец декември во игротека Авантура, дел од средствата се донираат за децата од СОС детско село. Заедно за посреќно детство.

Повеќе