Наши новости

Наши новости

20

Декември 2018

АВАНТУРА СЕ ВКЛУЧУВА ВО ХУМАНИТАРНАТА АКЦИЈА НА СОС ДЕ...

Авантура се вклучува во предновогодишната хуманитарна акција „Место со срце“. Со секој детски роденден во месец декември во игротека Авантура, дел од средствата се донираат за децата од СОС детско ...

Повеќе